Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Løbejakke

Sorter faldende

1 til 20 af 64

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorter faldende

1 til 20 af 64

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Find løbejakke til dame og herre

Har du brug for en funktionel løbejakke til vinter eller regnvejr? Så er du landet det rigtige sted. Hos Lagersport har vi et stort udvalg af flotte løbejakker til damer, herrer og børn. Derudover spænder vores udvalg i et væld af farver. Så kan du finde den bedste løbejakke til dit behov. Ved at købe din nye løbejakke hos os kan du se frem til lave priser og høj kvalitet.

Når du motionerer i kulde eller blæsevejr, er det vigtigt, at du er pakket ordentligt ind. Regner det for eksempel, er det praktisk med en vandtæt løbejakke, der holder dig tør. Har du først tid til at løbe, når solen ikke står på himlen? Forsyn dig med en løbejakke med refleks. Samtidig skal løbejakken også give din krop mulighed for at ånde.

Alle disse essentielle detaljer er krav, vi hos Lagersport naturligvis lever op til. Derfor finder du udelukkende populære løbejakker i flot design og med forskellige funktioner. Vælg for eksempel en letvægts, vandtæt løbejakke med lommer og lynlås. Er du heldig, har vi en løbejakke på tilbud, som falder netop i din smag. Et sikkert hit på de kolde, mørke og blæsende dage. Med vores populære løbejakker kan du glæde dig til fordele som:

 • Vindtæt og vandafvisende løbejakker

 • Flotte farver og praktiske detaljer som refleks

 • Trodse regnen og kulden uden at blive kold

 • Løbe med god bevægelighed og komfort

Find vores mest populære løbejakker øverst på siden. Vores mærker til løb inkluderer blandt andet Endurance og Craft. Fælles for disse to mærker er, at de forstår at designe løbetøj for alle. Deres løbejakker er nemlig både moderigtigt og med fokus på funktionalitet samt tekniske detaljer. Leder du efter en god og billig løbejakke til damer, børn eller herrer, bør du måske overveje en af disse to. 

Se også vores træningsjakker med mulighed for tryk og logo.

Sådan finder du den bedste løbejakke

Når vejret i Danmark viser sig fra sin barske side, er det om at huske ordsproget: “Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Og her er en løbejakke uundværlig. Dog kan de bedste løbejakker til damer og mænd virke næsten umulige at finde. Men i stedet for at give op eller tage den første løbejakke, du ser, er der nogle vigtige spørgsmål, du bør stille dig selv.

Skal din løbejakke være:

 1. Vindtæt eller vandtæt?

 2. Åndbar og med hvilket materiale?

 3. Med reflekser og lommer?

Vindtæt og vandtæt løbejakke

En vandtæt løbejakke har ekstra god isolering, så du kan holde varmen. Udover at være nyttig på regnvejrsdage, er den også nyttig for dig, der løber med lav intensitet. Fordelen ved at have en vindtæt løbejakke er, at du kan hive den frem på dage, hvor der er godt med blæst. En let og vindtæt løbejakke, eller windbreaker, er ofte lavet af en tynd og let nylonskal. Det gør, at du holder vinden ude - og ofte også en smule regn.

Åndbar og materiale

De mest populære løbejakker er dem, der holder dig tør, men uden at det bliver ubehageligt. Kan du ikke komme af med varmen, kan det i værste fald gå ud over din præstationsevne. Tjek derfor, at der er ventilation under armene og på ryggen. Et blødt og lækkert materiale som polyester og kunststof, som samtidig er åndbart, er optimalt. Er åndbarhed i en løbejakke det vigtigste for dig, så kig efter materialer som softshell.

Løbejakke med refleks og lommer

Når dagene er korte, vil de fleste af dine løb måske foregå i mørke. For at passe på dig selv og andre bør du derfor finde en løbejakke med refleks. Hvis du for eksempel løber inde i byen, kan biler og forbipasserende bedre se dig. I vores sortiment har vi også løbejakker i neonfarver, så du er synlig overalt på kroppen. Skal du have mobil og andre småsager med? Sørg for, at jakken kan rumme dem med gode lommer.

Spar penge med løbejakke på tilbud

Vi håber, at du har fundet den bedste løbejakke til kvinder eller mænd, og som passer til dit behov. Har du spørgsmål til vores produkter, pris, størrelse eller andet? Kontakt os her hos kundeservice på enten e-mail, kontaktformular eller via telefon. Vi hjælper gerne med at give inspiration og den rette vejledning.

Glem ikke at holde øje med de seneste løbejakker på tilbud. Vi har ofte en god pris fra populære mærker til både kvinder og mænd. Se alle vores produkter inden for løb her, og følg med i seneste nyt. Så er du sikker på at få fingrene i populære løbejakker på tilbud.

Et andet yderst vigtigt tilbehør er naturligvis solide løbesko. For hvad er en god løbetur, hvis fødderne gør ondt? Gå derfor på opdagelse i et spændende udvalg af behagelige løbesko til samlingen. Ved at købe nyt løbetøj kan det motivere dig til at blive ved. Uanset vejret og temperaturen.