Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportspleje

Sorter faldende

1 til 20 af 167

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 167

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Uanset hvilken sport du dyrker, så kan den rette sportspleje være afgørende for din velvære, når du skal præstere. Det er nemlig vigtigt at forebygge og/eller behandle dine skader med sportspleje, og det kan være altafgørende, hvis du har tendens til småskavanker. Har du problemer med større og vedvarende skader, så er det ikke sikkert, at et knæbind eller noget varmecreme er nok, men til de mindre alvorlige skader kan der være meget hjælp at hente her på siden. Vi har et stort udvalg af blandt andet bandager, varmecreme og sportstape, så du kan vedligeholde kroppen og undgå fremtidige mén forårsaget af din træning. Den mest almindelige måde at komme til tops inden for enhver sportsgren er ved at presse sig selv til det yderste, både fysisk og mentalt. Dette kan desværre føre til fysiske skader og overbelastning, som kan sætte en brat stopper for selv den største karriere og drøm. Heldigvis er der forholdsregler man kan gøre sig, som mindsker risikoen for disse skader. Én af de vigtigste er at vælge den rette sportspleje.

Find den nødvendige sportspleje her

Her hos Lagersport har vi altid et bredt udvalg i sportspleje, og altid til stærke priser. Vi har knæbind, strømpetape, diverse plejemidler til at holde dit udstyr i god stand, skulderbind og meget mere. Kan du derfor mærke, at knæet knirker lidt, så køb et bind, der støtter de helt rigtige steder og muligvis kan forhindre skaden i at udvikle sig. Er skaden til gengæld allerede sket, så kan du afhjælpe smerterne i en grad, så du ofte vil kunne fortsætte med at træne. Det kan også være, du har problemer med ømme muskler og led, og hertil er massage altid en god ide, men også varmecreme, muskelsalve eller muskelgel kan være en rigtig god ide at bruge. Alle produkterne her på siden er fremstillet præcis til formålet er repræsenteret af nogle af markedets stærkeste og med anerkendte brands. Se hele det store udvalg i sportspleje herunder og udvælg de plejemidler, du er nødt til at eje for at optimere din præstation ved at forebygge, lindre og hele skader og skavanker.

Få masser af fordele hos Lagersport

Når du vælger at shoppe sportsudstyr og sportspleje hos os, så følger der altid nogle fordele med i købet. Vi sørger altid for at levere dine varer på kun 1-3 hverdage. Du får fragt fra kun 39 kr. med GLS, og endda helt kvit og frit, hvis du handler for mere end 500 kr. Her er det altid muligt at gøre dig et rigtigt kup. Vi tilbyder nemlig nogle skarpe priser, hvor det ofte er muligt for dig at spare rigtig mange penge. Læn dig derfor tilbage i sofaen i dag og bestil alt det, du bare ikke kan undvære som håndboldspiller, fodboldspiller eller noget helt tredje. Vi sidder klar til at behandle din ordre, og vi glæder os til at se, hvad du vælger.