Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportspleje

Sorter faldende

1 til 20 af 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Håndbold er en kontaktsport, hvilket betyder, at man som spiller, ofte er i fysisk kontakt med især modspillerne. Det er en sport, hvor der er fart over feltet, og hvor kroppen bliver udsat for en masse pres, og det resulterer desværre indimellem også i skader, overbelastede led og ømme muskler. Men alt dette findes der selvfølgelig råd for, for der findes massevis af håndboldsportspleje, der kan afhjælpe problemer. Er der tale om større skader, så vil en gang massage eller et knæbind højt sandsynligt ikke være nok, men til mindre alvorlige skader kan du komme langt med nogle af vores produkter her på siden. Har du tendens skader, så kan det som regel også altid godt betale sig at forebygge, og det kan du fx gøre ved at bruge forskellige former for støttebind. Men det er ikke kun håndboldsportspleje til skader og skavanker, du finder lige her. Vi har også diverse udstyr, og alle tingene kan du se nærmere på ved at dykke ned her på siden.

Sportspleje og udstyr til håndbold

Hos Lagersport er vi eksperter i sport og ved derfor alt om, hvad der er vigtigt i bestræbelsen på at optimere præstationen på banen, hvad end du dyrker holdsport eller individuel sport. Her er alt nemlig vigtigt, lige fra tøjet og skoene til det rette valg af harpiks, svedbånd og så videre. Håndboldsportspleje spiller en stor rolle, da det kan være et vigtigt hjælpemiddel, hvis du har problemer med knæ, ankler, skulder, har muskelsmerter eller andre ting, der generer dig, når du træner og spiller kamp. På denne side finder du alt lige fra bandager og sportsbind til sleeves og varmesalve. Vi tilbyder populære mærker som Select, hummel og Sports Pharma, der alle har udviklet deres produkter til præcist at gøre gavn for ikke mindst håndboldspillere. Kast dig derfor over udvalget her på siden og afhjælp nuværende skader eller forebyg kommende. Du vil opleve en stor forskel, og når først du er kommet i gang med at bruge sportspleje, så vil du helt sikkert ikke undvære det igen.

Bliv skadefri med de rette midler

Der er desværre ingen tvivl om, at håndbold er en sportsgren, hvor mange fra tid til anden oplever skader. Er du en af de uheldige, så gælder det om at helgardere sig med de rette produkter og midler. Det gør du blandt andet ved at sørge for at træne og spille i fx nogle gode sko, der støtter de helt rette steder. Overvejer du at købe nogle nye håndboldsko, så kan du selvfølgelig også finde det her hos os. Køber du dit håndboldgear hjem her fra siden, så sørger vi for hurtig levering på kun 1-3 hverdage. Vi sender din pakke afsted fra 39 kr. med GLS, medmindre du shopper for mere end 500 kr., for så bliver fragten gratis. Hold dig derfor ikke tilbage, men køb alt det du mangler til håndboldbanen i dag.