Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Overtræksveste

Sorter faldende

1 til 20 af 24

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 24

  1. 1
  2. 2

En overtræksvest kan bruges til mange forskellige ting, men er især smart at bruge til holdtræning eller andre aktiviteter, hvor der skal kendes forskel på to eller flere hold. Skal du derfor bruge en overtræksvest eller 10, så kan du med fordel købe dem hos Lagersport. Vi tilbyder overtræksveste i mange forskellige farver og designs, og du finder dem fra gode brands som adidas, Nike og Select. Med en overtræksvest er det nemt at dele træningen op i forskellige hold, og så er der ingen, der er i tvivl om, hvilket hold de tilhører – man skulle jo nødigt komme til at give bolden til en modstander. Vores overtræksveste er altså oplagte at bruge i holdsport som fodbold og håndbold, og de bliver derfor ofte brugt på både skoler, i børnehaver eller i deciderede sportsklubber, hvor der skal trænes hårdt for at være blandt de bedste.

Stort og farverigt udvalg af overtræksveste

Alle vores overtræksveste er lavet i lette og luftige materialer, og det er der en helt særlig grund til. Overtræksveste skal nemlig ofte bare trækkes over træningstøjet, og derfor skal det egentlig helst være så let og komfortabelt som overhovedet muligt. Mange af vores veste her på siden er derfor lavet i polyester, der hverken vejer eller fylder særligt meget, og dermed sørger for masser af åndbarhed. Vores overtræksveste kommer desuden i flotte og skarpe farver, der gør det nemt at kende forskel på holdene. Men er det ikke nødvendigvis holdtræning, du er på udkig efter overtræksveste til, så kan det være, du blot ønsker at blive mere synlig i trafikken, når du er ude at løbe en tur. Idet vores overtræksveste fås i fx grøn og gul, der nærmest er helt neonfarvet, så er de praktiske at hoppe i ud over et mørkt sæt løbetøj, hvis du gerne vil være ekstra synlig, når du løber om aftenen eller tidligt om morgenen. I bund og grund, så kan du jo helt selv bestemme, hvad du bruger en overtræksvest til. Det kan være, du har helt andre planer med den end de ting, vi har beskrevet her på siden.

Stort udvalg af tøj og udstyr til holdsport

Hos Lagersport er vi glade for at kunne tilbyde alverdens ting, tøj og udstyr til forskellige sportsgrene. Her kan du finde nærmest alt i beklædning samt en masse ting, der gør sporten og ikke mindst din præstation meget bedre. Hvis du er seriøs omkring din sport, så ved du allerede alt om, hvor vigtigt det er med lækkert tøj og det helt rette udstyr. Når du shopper hos os, så kan du altid glæde dig over lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage, samt fri fragt, hvis du handler for mere end 500 kr. Køb derfor alle de overtræksveste, du mangler her fra siden i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.