Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fjerbolde

Sorter faldende

1 til 20 af 25

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 25

  1. 1
  2. 2

Uanset om du er rutineret eller nybegynder, har vi de fjerbolde, der passer til dig. Vores store sortiment af badmintonbolde sikrer nemlig, at vi har noget til ethvert behov. Se vores store udvalg herunder.

Den perfekte fjerbold

Det kan være svært at vide hvad for en fjerbold, der passer til din spillestil - især hvis du er ny i badmintonverden. Nedenunder kan du derfor læse lidt om de forskellige slags badmintonbolde.

Fjerbolde

I badminton er fjerbolden den mest anvendte bold. Mange vælger fjerbolden fordi, den sikrer en stabil baneflugtshastighed. Derudover medvirker fjerene også til at holde en sikker rotationshastighed for at sikre den bedste flugt.

Fjerbolde laves typisk i enten gåsefjer eller andefjer. Badmintonbolde af gåsefjer er oftest dyrere end andefjerbolde, men har også en længere holdbarhed. Pris og kvalitet hænger altså sammen, når du køber fjerbolde - så kan du selv vurdere, hvad dit behov er.

Er du nybegynder, kan du med fordel vælge badmintonbolde med andefjer. Dermed kan du prøve de forskellige fjerbolde af, uden at det koster dig alt for mange penge. Samtidig kan du finde frem til hvilken slags fjerbold, der er din foretrukne. 

Er du lidt mere øvet eller måske ligefrem professionel, er det en god idé at vælge fjerbolde med gåsefjer. Selvom de er lidt dyrere end andefjerbolde, kan de i sidste ende spare dig en del penge, fordi gåsefjerbolde ikke skal udskiftes helt så ofte.

Nylonbolde

Ulempen ved fjerbolde er, at fjerene knækker i takt med, at de bliver brugt. Derfor kommer man ikke udenom, at de skal udskiftes regelmæssigt. Et alternativ til fjerbolden er nylonbolden. Holdbarheden på en badmintonbold i nylon er markant længere end på en fjerbold. 

Med tiden er producenterne blevet rigtig dygtige til at efterligne fjerboldens egenskaber, når de laver nylon- og plastikbolde. Så udover at have en længere holdbarhed har nylonbolden også næsten ligeså gode spilleegenskaber som fjerbolden. Dog skal man huske på, at det ikke er en fjerbold, og derfor kan man ikke forvente 100% de samme egenskaber hos en nylonbold. 

Overordnet set er nylonbolden et ganske udemærket alternativ til fjerbolden, hvis man ønsker, at bolden skal kunne holde lidt længere. Igen er det helt op til dig, hvad du foretrækker - det er nemlig kun dig, der kender dit behov. 

Køb kvalitets badmintonbolde hos Lagersport.dk 

Hos os er du sikker på kvaliteten, når du køber badmintonudstyr. Vi har udvalgt vores produkter nøje, så du trygt kan handle her på siden. Se blandt andet vores store udvalg af fjerbolde fra FZ Forza - danskernes foretrukne brand når det kommer til badminton. 

Vi har også et stort udvalg af badmintonketchere eller hvad med en taske til alt dit udstyr? Uanset hvad tilbyder vi alt, du har brug for i sportsudstyr her hos Lagersport.dk.