Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badesandaler

Sorter faldende

1 til 20 af 24

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 24

  1. 1
  2. 2

På visse tidspunkter kan badesandalen være helt uundværlig: For eksempel i haven, på stranden, i svømmehallen eller efter træningen. Badesandaler er nemlig nemme at få på og giver luft til fødderne, så du har et godt alternativ til en varmere snøresko. Er du derfor træt af at glide rundt på det våde gulv i svømmehallen, kan du garanteret finde et par gode badesandaler i vores webshop. Hos Lagersport tilbyder vi badesandaler til mænd, kvinder og børn, som er perfekte, til dit behov. 

Nye badesandaler?

Står den næste badeferie for døren, kan det være skønt med et par gode badesandaler, som beskyttelse mod det varme sand. Badesandalen giver luft til fødderne, og de er derudover optimale hvis du skal gå i vand. Til det formål har vi også en badesko, som er fantastisk, hvis man skal bade på en stenet strand eller i et område med klipper. Badeskoene fås i størrelser til både børn og voksne, og de kan strammes ind omkring anklerne, så de kommer til at passe til din fod. Med en badesko slipper du for skrammer på fødderne, når du bader. Badeskoene er optimale til vinterbadere, da de holder på varmen - eller på snorkleture hvor der er risiko for at træde på søpindsvin eller andre skarpe genstande og dyr.

Vi har også et bredt udvalg af traditionelle badesandaler med eller uden velcrolukning, så de passer til dine præferencer. Badesandalen sikrer dig et godt fodfæste, når du går på et vådt gulv, de er derfor perfekt i svømmehallen eller ved poolen. Badesandalerne er lavet i bløde materialer, og de vil derfor tilpasse sig din fod med tiden, og dermed give den bedste støtte til netop dig. Derudover giver de bløde og lette materialer en god stødabsorbering, så dine fødder bliver skånet for den værste belastning. Flere af vores traditionelle badesandaler fås i størrelser til både børn og voksne og er ligeledes unisex, så det er underordnet om du er mand eller kvinde.

Til de yngste har vi også børnesandaler med velcrolukninger over vristen. Børnesandalerne giver barnet den bedste støtte i en sko, som er perfekt til sommeren. Samtidigt giver velcrolukningen mulighed for at justere sandalen, så de også passer perfekt, når barnets fødder hæver i varmen. Ligesom badesandalen er børnesandalerne gode at bruge på stranden eller ved poolen, men de er også perfekte, til leg i haven eller skoven.

Køb dine badesandaler hos Lagersport

Lagersport er stedet, hvor du kan finde dine nye badesandaler, uanset om de skal bruges i svømmehallen eller som dine nye hjemmesko. Hos os kan du næsten altid finde gode tilbud på både badesandaler og i resten af vores sortiment. I webshoppen finder du blandt andet også et stort udvalg af badetøj og andet udstyr til svømmehallen, stranden eller snorkleturen. Vi tilbyder også en hurtig leveringstid på 1-3 dage, så du hurtigt kan tage dine nye badesandaler i brug og lufte fødderne.