Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Træningsbukser

Sorter faldende

1 til 20 af 240

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 240

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Joggingbukser, træningsbukser, sweatpants – kært barn har mange navne, og også mange anvendelsesmuligheder. Joggingbukser er nemlig de perfekte bukser til en lang række aktiviteter. Skal du eksempelvis til fodboldkamp, er de super gode at have på, når du sidder på bænken, så du undgår at blive kold. Skal du derimod blot ned at handle lørdagsslik eller en tur i fitnesscenteret? Så er joggingbukser også det perfekte valg her. De er nemme lige at smutte i, og så er det ovenikøbet blevet moderne at bruge dem til hverdag – og der findes da heller ikke noget bedre end at gå rundt i et par bløde og lækre joggingbukser hele dagen.

Måske overraskende nok er joggingbukser ikke en ny ting. De har faktisk eksisteret siden 1920’erne og blev udviklet med det formål at holde atleter varme under udstrækning og løb samtidig med, at atleterne opnåede den bedste komfort. Den oprindelige pasform var poset med elastik i taljen og nogle endda med elastik ved anklerne. I dag finder du joggingbukser i mange forskellige modeller blandt med tidens meget smalle ben, som er gået hen og blevet en populær pasform.  Joggingbukser har egenskaber, der gør dem helt unikke og til det perfekte buksevalg, hvis du står og mangler et par fritidsbukser:

 • De er utroligt alsidige og kan bruges til hverdag og sport.
 • Joggingbukser er yderst komfortable.
 • De findes i et hav af forskellige modeller, farver og designs.
 • De laves i kvalitetsmaterialer: Bomuld og polyester.

Joggingbukser i bomuld

Lige fra joggingbukserne første gang så dagens lys, er de blev lavet i bomuld. Bomuld er et fantastisk naturmateriale, der kommer fra bomuldsplanten. Når bomulden plukkes, ligner den næsten små bløde totter vat. Disse fine bomuldstotter spindes til tråd og garn for senere at blive vævet til bløde og lækre bomuldstekstiler, der til sidst ender op som smart tøj.  Bomuld er super blødt og ekstremt behageligt at have på samtidig med, at det er åndbart og slidstærkt. Det er derfor det perfekte materiale til et par dejlige fritidsbukser. Vælger du et par joggingbukser i bomuld, får du et par vidunderligt bløde bukser med god komfort.

Joggingbukser i polyester

Polyester er modsat bomuld et syntetisk materiale, som også er yderst velegnet til joggingbukser. Joggingbukser i polyester er især gode til brug ved sport, da de tørrer hurtigt, er svedtransporterende samt ultralette og behagelige at have på. Vælger du bukser i dette materiale, får du en alsidig joggingbuks, der holder formen og udseendet længe, da de hverken krymper eller krøller ved vask.

Køb joggingbukser hos Lagersport.dk

Hos Lagersport.dk har vi et stort udvalg af joggingbukser til knivskarpe priser. Du finder dem til børn og voksne fra kendte mærker som Hummel, Nike og Adidas. Vil du gå i ultimativ sportsmode, så har vi også et stort udvalg af hættetrøjer, der kan bruges sammen med vores mange smarte joggingbukser.