Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Løbetights & shorts

Sorter faldende

1 til 20 af 164

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 164

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Løbetights kan medvirke til at gøre hele din løbeoplevelse bedre. Når du bruger løbetights, vil du kunne opleve mere fleksibilitet og lethed under din løbetur. Her hos Lagersport.dk har vi et stort udvalg af tights i forskellige længder, tykkelser, størrelser og farver. Uanset dit behov har vi løbetights til dig - se vores store udvalg herunder. 

Vælg løbetights for en bedre løbeoplevelse  

Til forskel for almindelige trænings- og joggingbukser er løbetights lavet, så de er ekstra svedtransporterende og behagelige at have på grundet det meget strækbare materiale. Deres tætsiddende pasform sikrer optimal komfort under hele løbetræningen. Andre fordele ved løbetights er desuden:

 • Stor bevægelsesfrihed

 • Risiko for gnavsår formindskes 

 • Åndbart materiale

 • Mindre vindmodstand 

Hvad end du er stor tilhænger af sporten eller nybegynder i løbeverden, kan vi her hos Lagersport.dk på det varmeste anbefale et par tights som en fast del af din løbeuniform - det vil med garanti gøre din løbeoplevelse meget bedre. 

Værd at vide om løbetights

Der er stor forskel på, hvilke løbetights du bør vælge alt efter årstiden. Siger kalenderen december, januar eller februar, kan du med stor fordel vælge et par vinterløbetights. De giver en bedre varmeisolering end almindelige løbetights. Selvom du sveder og får det varmt, når du løber kan din hud og dine led stadig godt blive kolde - især i vintermånederne hvor temperaturen er ekstra lav. Med et par vintertights kan du løbe af sted uden bekymringer - de skal nok holde dig varm på din løbetur.

I forårs- og efterårsmånederne anbefaler vi et par lange løbetights, som er en anelse tyndere end vintertights. Temperaturen er som oftest højere i disse måneder, hvorfor du godt kan nøjes med en tyndere model. De skal nok sørge for, at du hverken bliver for kold eller for varm, så du kan være sikker på maksimal komfort, når du løber. 

Er det derimod sommervejr udenfor, er det en god idé at vælge et par kortere løbetights. Så undgår du at få det alt for varmt, når du er ude på din løberute. De korte modeller findes i forskellige længder, så der med sikkerhed er et par løbetights til dig også - hvad end du foretrækker 3/4 længde eller lårkort. Det tætsiddende design vil fortsat sikrer dig god komfort og en høj svedtransport. 

Køb løbeudstyr hos Lagersport.dk

I vores store sortiment finder du blandt andet løbetights fra populære mærker som Nike, Hummel og Adidas. Vi har desuden løbetights til både mænd, kvinder og børn. Så kan du shoppe løbeudstyr til hele familien samlet ét sted.

Mangler du andet udstyr til din løbetur? Vi har alt i både løbesko, løbetøj og løbeudstyr generelt. Se vores store sortiment af alt til løb lige her. Klik dine favoritter hjem i dag - vi glæder os til at se, hvad du vælger.