Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Select

Sorter faldende

1 til 20 af 530

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 530

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

SELECT er vokset fra at være et lillebitte innovativt dansk firma til at være en af verdens førende producenter af håndsyede bolde med en produktion på hele 3 millioner bolde om året. SELECT blev grundlagt tilbage i 1947 af den dengang danske landsholdsmålmand Eigil Nielsen, som var fast inventar foran det danske net i perioden 1940-1951. På Eigil Nielsens tid var der ikke særligt mange penge i elitesport, derfor udannede han sig til idrætspsykolog, hvor han samtidig arbejdede i sko- og læderbranchen. Det var kompetencer fra dette job, der senere skulle vise sig at være med til at revolutionere fodboldens historie.

Eigil Nielsen designede i 1951 nemlig en helt ny type fodbold i læder, som man aldrig havde set før. På denne tid bestod fodbolde af 8 dele ko-læder, der på ydersiden var syet sammen med lædersnor. Problemet med denne type bold var, at snøren ofte var til gene for spillerne. Derfor opfandt Eigil Nielsen en fodbold med indbygget ventil og indvendig snøre. Næsten 10 år senere introducerede han 32-felters bolden, som vi kender den i dag – og ændrede for altid fodboldens historie. Siden da har SELECT specialiseret sig i stort set alt inden for fodboldudstyr, beklædning og træningsudstyr.

SELECT og velgørenhed

Alle bolde fra SELECT er håndsyede og 90 % af disse bolde syes i Pakistan. Da størstedelen af produktionen ligger i Pakistan, går SELECT meget op i social ansvarlighed og sørger derfor for, at alle der syer bolde samt deres familier har alle basale behov dækket. Det inkluderer blandt andet gratis lægehjælp, medicin og undervisningstilbud til børn. Faktisk har SELECT skabt et hjælpeprogram, som giver forældrene god grund til at holde børnene i skole. Det gøres ved at give familierne et beløb for hvert barn, der går i skole for således at undgå, at de bliver sendt på arbejde for at bidrage til familiens husholdning. SELECT er kvalitet, men det er også social ansvarlighed i en global verden med stor ulighed. Med hjælpeprogrammet ønsker SELECT at skabe vilkår, der kan være med til at forbedre levestandarden for fremtidige generationer.

SELECT hos Lagersport.dk

Hos Lagersport.dk er vi stolte af at sælge fantastiske produkter fra danske SELECT. Derfor finder du selvfølgelig et stort udvalg – alt lige fra sportsplejemidler til træningsudstyr og beklædning. Vi forhandler desuden sportsbind i høj kvalitet, der kan hjælpe dig med god støtte og forebyggelse af skader under træning. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af fodboldudstyr såsom kegler, målmandshandsker og spillertrøjer.

Vores udvalg af SELECT-fodbolde er enormt, og du kan helt sikkert finde én, du synes om – uanset om det er til træning hjemme i haven eller i klubben.

SELECT er gennem tiden blevet synonymt med kvalitet, og når du køber SELECT hos Lagersport.dk, får du god kvalitet til gode priser samtidig med, at du støtter fattige familier i Pakistan

Select Sportstasker | Select Sportspleje | Select Sportsbind | Select Bolde | Select Fodbolde

Select Håndbolde | Select Målmandsudstyr | Select Træningsudstyr | Select Træningsdragter

Select Spilletrøjer | Select Shorts | Select Strømper | Select Fritidstøj | Øvrige Select bolde