Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Lægetaske

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)

Sport er katalysator for godt humør og god energi – og for mange er sport endda et pusterum i en travl hverdag. Uanset om vi dyrker sport for sjov eller på konkurrenceniveau, er der ingen tvivl om, at sport er godt for den enkelte og for fællesskabet. Med sport hører dog også en risiko for små og store uheld, som de fleste af os alligevel er villige til at tage. Derfor kan det være en gode ide at være på forkant, når uheldet er ude. Hos lagersport har vi et bredt sortiment af gode lægetasker, så du nemt kan have alt fra plaster til isposer lige ved hånden.

Stort udvalg af lægetasker

Vores funktionelle læge- og medicintasker er specielt designet til at have med under fodboldkampe og træning. Med en lægetaske slipper du for at lede efter plaster eller isposer, da alting er samlet i et. Så er du træner for et fodboldhold, og vil du gerne være godt forberedt på mulige skader fremover? Hos Lagersport har vi den bedste løsning til dig. Du kan med fordel vælge en af Selects lægetasker, der kommer med mange forskellige funktioner, så du kan finde en taske, der passer perfekt til dit fodboldhold og jeres behov. Lægetaskerne fra Select fås i flere forskellige størrelser og med eller uden indhold. Derudover tilbyder vi også vandspande fra Select, så dit hold kan have koldt vand ved sidelinjen til enhver kamp.

Er du træner for et seniorhold kan vi anbefale, at du vælger Selects Senior medicintaske, der er praktisk at have med både til træning og kampe. Seniortasken indeholder et skadekit, så I kan være forberedte på lidt af hvert. Med i tasken får i nemlig alt lige fra isposer, muskelsalve og vabelplaster til kompressionsbind og sportstapetape. På den måde kan I både være forberedte på forstuvninger af fødder og hænder samt vabler.

Til professionelle hold kan vi anbefale Selects Aluminium medicinkuffert, der er særligt velegnet til de læger, fysioterapeuter og massører, der er tilknyttet fodbold- eller håndboldholdet. Medicinkufferten har en god rumfordeling, og den har derfor plads til udstyr til enhver form for skade. Select laver desuden også køletasker til isposer eller drikkedunke, så du også kan være forberedt på forstuvninger på en varm sommerdag.

Køb din lægetaske hos Lagersport

På trods af, at et skadefrit hold er at foretrække, kan vi nok ikke undgå at løbe ind i skader indimellem. Ikke desto mindre kan vi være forberedte, så skaderne kan blive behandlet bedst mulig lige fra begyndelsen. Når du vælger en lægetaske, må du derfor ikke gå på kompromis med dine atleters behov. Hos lagersport har vi derfor et stort udvalg af lægetasker til dig, uanset om du leder efter en god lægetaske til et professionelt sportshold eller til et ungt fodboldhold. Hos Lagersport.dk tilbyder vi også diverse former for sportspleje, så du altid kan have lægetasken fyldt godt op. Når du handler hos os, afsender vi din lægetaske i løbet af en til tre dage. Vi ser frem til at tage imod din bestilling.