Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pro Touch

Sorter faldende

1 til 20 af 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 51

  1. 1
  2. 2
  3. 3

PRO TOUCH har mere end 20 års erfaring med at producere og designe kvalitetsprodukter til aktive sportsentusiaster. Siden 1992 har de nemlig kunne tilbyde et stort udvalg af beklædningsgenstande til forskellige sportslige idrætsdiscipliner til overkommelige priser. PRO TOUCH er designet til at opfylde behovene og kravene hos folk med en passion for atletiske sportsgrene som løb, fodbold, basketball, kampsport, indendørs og udendørs holdsport og flere multisportsaktiviteter. Kvaliteten af PRO TOUCH-produkter vil aldrig skuffe dig. De er designet til at tilbyde pålidelige, funktionelle produkter med stor holdbarhed og slidstyrke, og PRO TOUCH er dedikeret til at understøtte forbrugernes atletiske ånd. På trods af de uovertrufne priser garanterer PRO TOUCH, at hvert produkt er lavet af materialer af høj kvalitet og i et up-to-date design.

PRO TOUCH hos Lagersport

Hos Lagersport forhandler vi et bredt udvalg af produkter fra det populære PRO TOUCH. På siden her kan du se hele vores sortiment af produkter, og vi forhandler blandt andet volleyballs, basketballs og beklædningsgenstande fra brandet. Hvis du spiller volleyball og har brug for en ny bold, for eksempel til beachvolley på de varme dage, så vil du helt sikkert være glad for en af vores volleyballs fra PRO TOUCH. Vi har også flere forskellige boldpumper, så kampen ikke stoppes af en kedelig og flad bold. Kvaliteten er altid i orden, når du køber her fra siden, så tag et kig på vores udvalg i dag og lad dig forelske i nogle skønne produkter. Som sportsudøver ved du alt om, hvor vigtigt det er at have adgang til det rette tøj og udstyr, der kan fremme din præstation i kampens hede. Kvalitet og funktion er i fokus, og her vil PRO TOUCH helt sikkert leve op til dine forventninger. Find både strømper, tights, shorts og diverse udstyr i vores udvalg her på siden, og glæd dig til at modtage et produkt i verdensklasse.

Find et væld af produkter til skarpe priser

Er du vild med PRO TOUCH, så opdater din træningsgarderobe med lækre produkter her fra siden. Ud over PRO TOUCH kan du også vælge imellem mange andre anerkendte mærker, der vil fyre op under træningsmotivationen og bidrage til at fremme til præstation. Når du shopper hos os, så tilbyder vi altid lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage, samt fri fragt ved køb for mere end 500 kr. Vi forsøger altid at gøre det nemt for dig at handle, og det er noget vi ved, vores kunder sætter stor pris på. Dyk ned i vores udvalg her på siden i dag og udvælg alle dine favoritter fra PRO TOUCH. Vi sidder altid klar til at tage imod din bestilling, og skulle der undervejs opstå spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 55 03.