Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Halsedisse

Sorter faldende

1 til 20 af 23

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 23

  1. 1
  2. 2

I de kolde vintermåneder kan en halsedisse være helt uundværlig, især hvis står på ski eller løber meget udenfor. De fleste mennesker bryder sig ikke om at mærke kulden ind på halsen, og selvom et halstørklæde i mange tilfælde kan være nok, så kan det ofte også godt betale sig med en halsedisse. En halsedisse sidder nemlig helt tæt omkring halsen på en måde, som et halstørklæde ikke altid formår. Samtidig kan du trække halsedissen op omkring næste og mund, hvilket mange udnytter, når de står på ski. En halsedisse er nemlig en slags tube eller et rør, der trækkes ned over hovedet, hvor den beskytter og varmer din hals, og det kan være utrolig rart, når vinden blæser ved meget lave temperaturer. De fleste halsedisser er fremstillet i tyndt materiale, der føles komfortabelt imod huden og som samtidig giver plads til en jakke, et tørklæde mm. udover.

Vælg en varm halsedisse i et flot design

Er du hvert år afsted på ski, så ved du sikkert allerede alt om, hvor svært det kan være at undvære en varm halsedisse, når du kommer kørende ned ad pisterne i høj fart. Heldigvis kan du hos Lagersport finde et stort udvalg af halsedisser i forskellige materialer, farver og designs. Vi har dem i både en lækker merinould, der selv regulerer varmen, men du kan også finde dem i en blød fleece. Til skiferien er det oplagt at købe en decideret maske, der beskytter næse og mund, men stadig giver dig mulighed for at ånde. Vi har halsedisser og masker fra gode brands som Whistler og Buff, der begge tilbyder fantastiske kvalitetsmaterialer, som du kan have stor glæde af, hvad end du er til ski eller blot har brug for lidt ekstra isolering, når du cykler til og fra arbejde. Vælg en halsedisse i en farve, der matcher din vinterjakke. Du finder dem til både mænd, kvinder og børn her på siden, så dyk ned i udvalget i dag.

Vi har alt i vinterbeklædning

Kan du godt lide at være udenfor, selvom vejret siger minusgrader og regnen falder eller sneen daler fra himlen, så gælder det om at være godt klædt på. Med den rette påklædning gør det nemlig ikke noget, at vejret ikke arter sig helt som ønsket. Så længe du er varm og tør, så er der intet, der kan stoppe dig. Hos Lagersport kan vi tilbyde alt det, du mangler til dine outdoor-aktiviteter. Køb derfor ikke kun din halsedisse her, men se også nærmere på både regntøj, vinterstøvler, skiundertøj og meget andet, der helt sikkert vil falde i din smag og vil holde dig varm igennem al slags vejr. Når du shopper her hos os, så får du altid fri fragt, hvis du vælger at købe for mere end 500 kr. Vi sørger for at sende din ordre afsted i løbet af 1-3 hverdage, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på dine varer.