Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Golftøj

Sorter faldende

1 til 20 af 339

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 339

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Her på siden tilbyder vi et bredt sortiment af golftøj til alt slags vejr. Vi har tøj til både børn og voksne i mange forskellige designs og farver. Hos lagersport kan du derfor finde nyt golftøj, der passer til dine behov og ønsker. I vores udvalg finder du blandt andet golftøj fra kendte mærker som Cutter and Buck, Nike og Adidas. Tjek vores udvalg ud og find dit nye yndlingssæt til golfbanen.

Historien om golftøj

Golf bliver ofte associeret med fint tøj og strenge dresscodes – den ide er heller ikke helt ved siden af. I hvert fald ikke hvis man kigger lidt tilbage i tiden. I Skotland hvor golf havde sin oprindelse, var golf forbeholdt fine og velhavende mænd. Derfor fik golf en slags etiketter, der beskrev, hvordan man skulle opføre sig og klæde sig på golfbanen. På trods af, at kravene er blevet mindsket meget sidenhen, har de fleste golfbaner stadig en dresscode og ordensregler, der antyder nogle forventninger til spillerne.

Hos Lagersport vil vi gerne hjælpe dig til at finde dit næste sæt golftøj, så du altid kan se præsentabel og smart ud på golfbanen. Vi har et meget stort udvalg af poloer, som er et meget typisk tøjvalg, når du spiller golf. Vi tilbyder både helt traditionelle poloer i bomuld fra blandt andet Clique samt poloer i Dri Fit polyester fra mærker som Nike og Adidas. Poloerne i polyester egner sig super godt, hvis du spiller golf på en varm sommerdag, da materialet er meget svedabsorberende og åndbart. Til den varme sommerdag kan vi også klare forskellige kasketter, så solen ikke kommer til at forstyrre dit spil.

Derudover har vores poloer gode pasformer, der sikrer dig den bedste bevægelsesfrihed. Dermed kan du trygt svinge golfkøllen uden at være nervøs for, om tøjet kommer til at hæmme svinget.

Vi har golftøj til alle golfspillere

I modsætning til fortidens golftraditioner, er Lagersports store udvalg af golftøj ikke forbeholdt bestemte personer. Vi tilbyder nemlig golftøj til både amatørgolfspilleren, elitegolfspilleren og alle derimellem – og endda til gode priser. I vores sortiment finder du udover et hav af poloer i flotte farver også en masse praktisk overtøj til de dage, hvor solen ikke dominerer himmelbilledet. Vi tilbyder blandt andet lækre regnsæt og golfjakker fra H2O, Cutter & Buck og mange flere mærker. Vores lækre golfjakker fra Cutter & Buck er helt perfekte til dig, som spiller golf i alt slags vejr. Jakkerne er både vind- og vandafvisende, og de beskytter dermed mod det danske vejr.

Køb golftøj hos Lagersport

Uanset om du skal følge en dresscode til den næste golfturnering, eller du blot mangler en god tilføjelse til din golfgarderobe, er Lagersport det helt rette sted at finde golftøjet. Vores udvalg af golftøj favner alt slags vejr, så en dag på golfbanen altid bliver en udsøgt fornøjelse. Du kan tilmed glæde dig over, at vi også tilbyder forskelligt golfudstyr, blandt andet Golfhandsker og Golftasker. Det er både nemt og hurtigt at handle hos os – og vi afsender dit golftøj i løbet af en til tre dage.