Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skosåler

Sorter faldende

12 vare(r)

Sorter faldende

12 vare(r)

De fleste kender formentlig til ømhed i fødderne efter lange gåture, shopping eller sport. Måske skyldes din ømhed i fødderne et forkert skovalg eller en dårlig fodstilling, uanset hvad må du ej fortvivle. Du kan nemlig sagtens komme ømheden til livs med et godt fodindlæg, der passer til din fod. Hos Lagersport stræber vi efter at favne meget bredt, derfor har vi et bredt udvalg af skosåler og dermed også fodstøtte til netop din fodstilling.  

Find de perfekte skosåler til dit behov

Før du bare beslutter dig for at købe nye skosåler til dine sko, er det vigtigt, at du mærker efter og undersøger, hvilke behov du har, og hvilken støtte dine fødder har behov for. Så er du blot på udkig efter en sål, der kan give dig en fremragende stødabsorbering, når du går eller løber, kan du med fordel vælge Selects gel hæl, der udjævner trykket i hælen helt perfekt. Gel-hælen fås både til mænd og kvinder, og den er desuden utroligt holdbar, da den holder formen selv efter lang tids brug.

Er du i stedet på udkig efter en skosål, der kan hjælpe din fod til at få en almindelig fodstilling, så kan du købe en skosål, der støtter netop din fodtype. Hvis du er platfodet, hvor din fod falder indad, kan du aflaste dine ledbånd og svangsener med en svangstøtte. Med en svangstøtte hjælper du dine fødder til af nærme sig en neutral fodstilling. Du skal dog huske at binde dine sko ordentligt, så svangstøtten kan hjælpe dig bedst muligt. På den måde vil du opleve den største effekt og aflaste foden bedst muligt.

Dig der er hulfodet vil i modsætning opleve, at du krummer træerne sammen og har en meget høj svang. Denne fodstilling vil i mange tilfælde medføre en overbelastning af ledbånd, sener i svangen samt hælens fedtpude. Det bedste du kan gøre, hvis du er hulfodet, er at vælge en stødabsorberende skosål med svangstøtte, der kan aflaste det store pres på hælen og hjælpe til at genskabe fodens naturlige stilling.

Skosåler til sport og fysisk arbejde

En ekstra skosål kan også være en god ide, hvis du dyrker meget sport, eller hvis du har et fysisk hårdt arbejde. Når vi står op længe ad gange, vil vi ofte vil opleve træthed i fødderne. Det er derfor helt almindeligt at opleve en brændende fornemmelse i fødderne, hvis du arbejder i butik og inden for et håndværksfag, er på storbyferie med lange gåture eller efter en lang løbetur. Hertil er det helt oplagt at vælge en stødabsorberende fodstøtte, der skåner led og knæ og reducerer trætheden i dine fødder. Derudover kan en skosål være med til at skabe en optimal og sund fodstilling, da den giver den helt rette støtte i svangen. Skosålen kan derfor give dig de bedste forudsætninger for at undgå slid i fødder og knæ.

Køb skosåler hos Lagersport

Hos Lagersport har vi et bredt udvalg af gode skosåler, der kan hjælpe din fødder af med den værste belastning. Når du handler hos os, afsender vi dine skosåler i løbet af en til tre dage. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.