Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Cykelbukser

Sorter faldende

1 til 20 af 45

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 45

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cykelbukser hjælper med at gøre cykelturen mere behagelig. De reducerer især gnidningen mellem dig og sadlen, samtidig med at de giver en god stødabsorberende effekt. Hos lagersport.dk finder du cykelbukser til både begyndere, øvede og motionister. Vi har bukser til de varme og kolde cykelture i eksklusive mærker som Newline, Vangård, Diadora m.m. Vores sortiment tæller desuden både korte og lange cykelbukser samt shorts, så du får et par cykelbukser, der opfylder dine behov.

Find dine yndlingscykelbukser

Cykelbukser er lavet af elastiske materialer – normalt en blanding af lycra og nylon – så de tilpasser sig din krop, mens du cykler. Samtidig forhindrer de dig i at få sår eller ømhed ved at sidde for meget på sadlen. Inden i et par cykelshorts finder du en pude eller en foring, der giver en smule støddæmpning. Det er en særligt blød overflade, der sidder tæt op ad din hud, som er vigtig for din komfort.

Der findes to forskellige typer cykelbukser

Cykelbukser findes i to varianter: med og uden “seler”, der holder dem oppe. Bib-shorts, som cykelbukser med seler kaldes, er mere behagelige end almindelige shorts, fordi de ikke har brug for en elastik i taljen for at holde dem oppe. De fleste ivrige motionscyklister vælger altså klart disse frem for et par almindelige shorts.

Når du skal vælge et par bib-shorts, er det vigtigt at vide, at der ingen konsistens er mellem producenterne, når det kommer til størrelsen. Det betyder, at det er temmelig vigtigt at prøve bib-shorts og derefter vurdere, om de passer. Der er muligvis ikke engang konsistens i størrelser mellem forskellige modeller fra det samme mærke. Det vigtigste er derfor at prøve sig frem, så du finder din yndlingsmodel og din størrelse.

Vægten af cykelbukser varierer meget

Vægten og strækkeevnen af cykelbukserne varierer meget. Du kan få shorts lavet af et tyndt, meget elastisk stof, mens andre er lavet af et tykkere stof, der giver en bedre kompression for låret. Det er ofte et spørgsmål om smag, selvom det påstås, at kompressionsstof er godt til dine lårmuskler, fordi det varmer musklerne op.

Foringen er vigtig i cykelbukser

Alle cykelbukser har en slags foring, der er behagelig for din hud. Disse kan være lavet af et enkelt lag blødt materiale, men de kan også være mere tykt polstret eller noget derimellem. Mange af vores cykelbukser er desuden med flade sømme, så de ikke generer dig under din træning. Alle disse fordele hjælper dig med at vælge cykelbukser til enten spinning, mountainbike, cykelløb m.m. Du kan også finde cykelsko og andet cykeltøj hos os, så du kan blive helt rigtigt klædt på

Find cykelbukser hos os i dag

Find cykelbukser, der matcher netop dine behov, og kombiner dem med andet af vores flotte cykeltøj, så er du godt klædt på til træningen. Vi er desuden også leveringsdygtige i cykeltrøjer med tryk. Du kan kontakte vores kundeservice med konkrete spørgsmål om cykelbukserne på telefon: 70205503 eller skrive til os på kundeservice@lagersport.dk. Vi giver dig 30 dages fuld returret. Derudover kan du sende os en besked via vores kontaktformular. Du får desuden fri fragt oveni, når du køber for mindst 500 kr. hos os.