Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Polo t-shirt

Sorter faldende

1 til 20 af 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

I enhver garderobe hører sig en polo t-shirt. En polo t-shirt er et sikkert valg både til hverdag og fest. Denne style ligger nemlig lige på grænsen imellem at være formel og casual, og alt efter hvad du sætter til, så kan du tone det endnu mere ned eller pifte det mere op. Lad derfor de ikoniske kraver være en vigtig del af din garderobe, og hav gerne mere end én af slagsen hængende, så du har lidt at vælge imellem. Oprindeligt forbandt man en polo t-shirt med golf og tennis, men i dag ser du den i mange andre sammenhænge, og her på siden kan du kaste dig over polo t-shirts i et væld af farver og fra flere forskellige brands. Poloerne fra Lagersport finder du i flotte nuancer af både grøn, blå, grå og rød, og de fås til både mænd og kvinder.

Stort udvalg af polo t-shirts hos Lagersport

En polo t-shirt er en ægte tidløs klassiker, som aldrig rigtig går af mode. Den er både pæn og praktisk, men også afslappet og utrolig behagelig. Vi tilbyder modeller fra både Adidas, Gibson og Clique. Nogle af modellerne er helt klassiske med korte ærmer, krave og knapper i halsen, imens andre modeller er har lidt flere detaljer, hvor brandets logo fx er fremtrædende. Brug din polo i sportslige sammenhænge, eller sæt den sammen med et par slidte jeans eller et par mørke chinos til en dag i skolen eller på kontoret. Med en polo t-shirt er mulighederne mange, og du kan kombinere lige, som du har lyst. De fleste poloer er lavet i lækre bomuldskvaliteter, der sidder let og lækkert på kroppen, og som samtidig tørrer hurtigt, hvis du har dyrket sport og har svedt i den. En farverig polo er perfekt til de lune sommerdage, men de egner sig i høj grad også inden under en langærmet trøje eller sweater på de lidt koldere dage. Du kan altså bruge en polo t-shirt hele året, og den vil klæde dig uanset din alder og dit køn. Vi har nøje udvalgt vores polo t-shirts her på siden for at sikre, at der er noget for enhver smag. Dyk derfor ned i sortimentet i dag og find din favorit.

Populær polo i mange afskygninger

Hos Lagersport finder du tøj og udstyr til mange forskellige sportsgrene, og meget af tøjet kan du med fordel også bruge til hverdag. Vi tilbyder en perlerække af lækre brands, der vil gøre fysisk aktivitet meget sjovere og nemmere, og som vil fremme din præstation. Er du sportsudøver, så ved du alt om, hvor vigtigt det er med det rette tøj og udstyr, og køber du her fra siden i dag, så leverer vi det helt kvit og frit, når du shopper for mere end 500 kr. Yderligere vil du modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage, og det er derfor både hurtigt og billigt at handle her hos os.