Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skiundertøj

Sorter faldende

1 til 20 af 57

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 57

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Skiundertøj er en helt uundværlig del af påklædningen, når du står på ski. Det er en vigtig del af det, der skal holde dig varm og tør, når du kører ned ad pisterne dagen lang. Det rette skitøj vil resultere i optimal skiglæde og sikre dig maksimal bevægelsesfrihed, så skiferien bliver den rene leg. Når du står på ski, så skal det helst være en god, sjov og dejlig oplevelse, og her er skitøjet og skiudstyret af stor betydning. Dit skiundertøj skal derfor være komfortabelt og blødt, så du ikke føler dig generet af dårlig pasform. Skiundertøjet skal være svedtransporterende og hurtigtørrende, så det kan lede alt fugt væk fra kroppen og samtidig være klar til at blive brugt igen dagen efter. Det er vigtigt, at dit skiundertøj sidder relativt tæt på kroppen, da det bedst muligt vil holde på varmen på denne måde. Valget af skiundertøj afhænger i vis grad af, hvor i verden du står på ski. Skal du nordpå, så skal du gå efter noget meget varmt skiundertøj, da der ofte er koldere her end sydpå. Har du til gengæld tendens til at fryse nærmest uanset, hvor du er, så skal du selvfølgelig alligevel gå efter noget varmt skiundertøj.

Skiundertøj i en god pasform og lækre materialer

Hos Lagersport tilbyder vi et bredt udvalg af skiundertøj i forskellige farver, designs og materialer, og du finder det til både mænd, kvinder og børn. Skiundertøj bliver typisk fremstillet i enten uld, bomuld eller syntetisk materiale, og der er umiddelbart stor forskel på, om du vælger det ene eller det andet. Skiundertøj i uld er til dig, der er en frossenpind eller dig, der står på ski i tocifrede minusgrader. Uld har nogle fantastisk egenskaber, da det er varmeregulerende og dermed holder dig varm, når det er koldt, samt køler dig ned, når det er varmt. Bomuld er ikke at foretrække til selve skiløbet. Det vil holde dig godt varm, men bomuld har ikke nogen evne til at transportere sved og fugt væk fra kroppen. Det kan derfor være godt og behageligt at iklæde sig om aftenen, men er ikke ideelt til at stå på ski i. Syntetisk skiundertøj kan derimod være en fordel for dig, der selv har nemt ved at holde varmen. Det tørrer hurtigt og er meget svedtransporterende. Dog skal du sørge for at vaske dit syntetiske skiundertøj jævnligt, da det ellers kan optage en grim lugt.

Find det perfekte skiundertøj hos Lagersport

Her på siden kan du finde skiundertøj fra populære mærker som Craft, Haglöfs og Tenson, der alle er anerkendte producenter af skitøj. Mangler du derfor også et par nye skibukser, en skijakke eller en skihjelm, så kan du også finde det her i vores webshop. Hvad end du har brug for, så lover vi at sende det afsted til dig i løbet af kun 1-3 hverdage, og vi gør det helt gratis, hvis du handler for mere end 500 kr.