Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Golf Bolde

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)

Ligesom resten af dit golfudstyr har golfbolden også stor betydning for dine slag på golfbanen. Selvom det visuelt kan være svært at se forskel på golfbolde, er der faktisk stor variation på golfboldenes opbygning og kerne. Dermed kommer golfbolde også i mange forskellige modeller, der alle har nogle helt specifikke funktioner, der hver især passer til forskellige golfspilleres slag og spil. Golfboldene kan både hjælpe dig til at få ekstra distance på din slag, eller mere spin, hvis du gerne vil have mere kontrol omkring greens. Her på siden har vi et godt udvalg af golfbolde fra Wilson i mange forskellige udgaver, så du med garanti kan finde de helt rette golfbolde til dit spil.

Wilson golfbolde

 Hos Lagersport finder du gode golfbolde fra Wilson til både amatørgolfspillere og øvede golfspiller, der er mere bevidste om sin spillestil. Til dig, der også spiller konkurrencer, kan vi anbefale vores Wilson New FG Tour konkurrence bolde, der er bolde i den absolutte verdensklasse. Boldene har desuden fået stor anerkendelse indenfor feel kategorien og har sågar modtaget "Golf Digest Hot List guld anerkendelse". Bolden giver en fantastisk fornemmelse, når du slår til bolden.

I dag foretrækker langt de fleste golfspillere en blødere golfbold, fordi den giver større kontrol over slaget, da bolden spinner mindre. Boldens minimale spin er samtidigt med til at sikre, at du skal slå meget længere end med en spin bold. Her på siden finder du blandt andet Wilsons DX3 Urethane golfbolde, der netop sikrer en soft feel og samtidigt er bolde på tour niveau. Et godt alternativ med samme funktioner er Wilsons Staff Dx2 Soft bold, der ligesom navnet antyder er en ualmindelig blød golfbold, der også sikrer et længere slag. Derudover sikrer bolden ligeledes en større kontrol omkring greenen pga. et minimalt spin. Vi tilbyder også golfbolde, der er specialdesignet til kvinder og helt perfekte til en god træningsrunde.

Udstyr til golf

Vores sortiment indenfor golf tæller mere end blot golfbolde, og du har derfor også mulighed for at få fingrene i alt lige fra golfbags til golfhandsker her på siden. Hos Lagersport er det vigtigt, at vi kan favne så bredt som muligt. Derfor henvender vores udvalg sig både til nybegyndere og meget øvede golfspiller. Vores udvalg af golfbags tæller derfor både vognbags og bærebags, så der er noget for enhver smag - både til golfspilleren der ikke går ned på udstyr, og golfspilleren som blot skal bruge et simpelt golfsæt. Derudover tilbyder vi også golfvogne til dig, der helst vil spare på kræfter, når du spiller golf. Her finder du ligeledes flere forskellige modeller, der passer til netop dine ønsker.

Køb golfbolde hos Lagersport

Hos Lagersport finder du et bredt udvalg af gode golfbolde til netop din spillestil. Tag et kig på vores udvalg lige her og find dine favoritter med det samme. Når du handler hos os afsender vi din bestilling i løbet af en til tre dage, og hvis du handler for mere end 500 kr., så sørger vi også for fri fragt.