Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportstasker

Sorter faldende

1 til 20 af 179

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 179

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find populære sportstasker til dit behov

Er du et vaskeægte sportsmenneske, der elsker at være aktiv? Måske deltager du i træning i din lokale idrætsforening, i fitnesscenteret eller i en tredje slags sportsklub? Er svaret ja, så kender du sikkert fordelen ved at samle alt dit udstyr ét sted. Og det er netop, hvad du kan med rummelige og gode sportstasker. Så kan du komme hurtigere afsted til træning uden at glemme noget.

Hos Lagersport tilbyder vi et enormt udvalg af flotte sportstasker fra populære mærker som Nike, hummel og adidas. De mange forskellige farver og størrelser til både mænd og kvinder giver dig gode muligheder for at gøre et godt køb. Er din sportstaske ved at være slidt? Vælg en af vores mange holdbare sportstasker, der kan rumme både din fodbold, dit træningstøj og andre sager. Måske har vi netop den sportstaske, du står og mangler?

Her på siden kan du finde varianter af tasker, der giver dig:

 • Holdbare materialer og god størrelse til opbevaring

 • Store og små sportstasker til træning og udstyr

 • Praktiske gymnastikposer fra kendte mærker

 • Sportslige rygsække til tunge og lette belastninger

 • Bæltetasker med lynlås og strop for sikker opbevaring

 • Gode mærker som hummel, Craft og adidas

De mange fordele gør vores sportstasker til en uundværlig følgesvend, når du skal i fitnesscentret eller ud at dyrke sport. Til ture rundt i landet kan vores populære tasker også være behjælpelige at have med. I stedet for en normal rygsæk kan du for eksempel bruge din sportstaske til at opbevare dit tøj i, når du skal på weekendtur. Skal du vandre i bjergene, har vi også vandafvisende tasker, hvor rygsæk og taske er kombineret til én.

Der er derfor gode muligheder for at skifte din gamle sportstaske ud med en ny, der opfylder alle dine behov. Det eneste, du skal gøre, er at finde den sportstaske, rygsæk eller gymnastikpose, der opfylder dine krav. Kan du ikke finde det, du søger? Se alle vores tasker her.

Sådan finder du den perfekte sportstaske

Der er ikke noget entydigt svar på, hvad den perfekte sportstaske indeholder. Det er helt op til dig. De mest populære sportstasker er naturligvis rummelige. Du skal jo først og fremmest have plads til både sko, håndklæde, drikkedunk, træningstøj og eventuelt en snack. Det hele skal du kunne tage op og pakke uden besvær. Og så må tasken gerne være flot at se på. Generelt er det vigtigt, at din taske har:

 • God holdbarhed

 • Masser af rummelighed

 • Smarte funktioner

 • Det rigtige formål

Når du kigger efter sportstasker til weekendture eller rejser, er det vigtigt at tage udgangspunkt i dine behov og vaner. Så kan du i højere grad finde den perfekte sportstaske til mange år frem. Dyrker du sport flere gange om ugen, kan du vælge flere slags sportstasker i forskellige størrelser. Du kan også ofte finde små sportstasker, der egner sig til dig, der kun skal have de nødvendige sager med på turen eller til fitness.

Måske ved du, at du har svært ved at holde orden i din sportstaske? Så er det helt oplagt at gå efter en taske med rumdelere eller forskellige rum, så du nemt kan danne dig et overblik over tøj, sko og udstyr. Hvis du er typen, der aldrig pakker let, kan det på samme måde være en god idé at vælge en stor sportstaske eller taske med masser af plads. Køb for eksempel sportstasker med separate skorum, der gør det nemt at holde dine sko adskilt fra dit tøj og udstyr.

Pas godt på din sportstaske mange år frem

Rygsække, sportstaske, bæltetaske og alt derimellem. Når du endelig har fundet tasken til dit formål, er det også vigtigt, at du passer godt på den. Er det en sportstaske, du bruger flere gange om ugen, kommer der hurtigt lugt og slid. Derfor bør du altid give din sportstaske luft, så snart du kommer hjem fra træning eller udflugt. Har du fugtige håndklæder og sportstøj liggende, bør du også straks tage det op.

Ved at overholde disse små forholdsregler kan du se frem til en sportstaske med lang levetid. Er din sportstaske blevet våd, så sørg for at få den tørret grundigt. Især sport som fodbold kan være hård mod bomuld. Her er syntetiske fibre som polyester almindeligt blandt sportstasker. Hvis din sportstaske ikke skal andre steder hen end til omklædningsrummet, så er materiale mindre vigtigt.

Køb store og små sportstasker online

Hos Lagersport tilbyder vi et bredt udvalg af fede sportstasker og andre praktiske tasker. Find den helt rette taske nu, og bestil med det samme hos Lagersport. Når du bestiller vores produkter online, sørger vi for hurtigst muligt levering i hele landet. Du kan derfor være klar til træning inden for kort tid. Helt fri for at slæbe flere slidte sportstasker med til din sport.

Vi ser frem til at tage imod din bestilling, og vi håber du bliver glad for din nye sportstaske. Har du spørgsmål til vores mange produkter, levering eller noget helt tredje? Send en e-mail eller ring til vores dygtige kundeservice. Du finder kontaktinformation til vores kundeservice her.