Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportstasker

Sorter faldende

1 til 20 af 208

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sorter faldende

1 til 20 af 208

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Er du et vaskeægte sportsmenneske, der elsker at være aktiv og tilmed deltager i træning i din lokale idrætsforening, i fitnesscenteret eller i en tredje slags sportsklub? Så ved du måske også, hvor vigtigt det er at have samlet alt sportsudstyr et sted, så du hurtigt kan komme afsted til træning? Derfor tilbyder vi gode og rummelige sportstasker, der kan rumme alt det, du har brug for til din træning. Tag et kig på vores træningstasker lige her og find din favorit.

Trænger du til en ny sportstaske?  

Er din sportstaske ved at være slidt? Og er det blevet tid til at finde en ny taske, der kan rumme både sko, tøj og udstyr til enten træning eller sportsstævner? Så er du landet det helt rette sted. Hos Lagersport tilbyder vi nemlig sportstasker fra gode mærker som Nike, Hummel og Adidas. 

Her på siden finder du både store og rummelige tasker til dine sportssko, gymnastiktasker og mange flere varianter af sportstasker. Der er derfor gode muligheder for at forny din gamle træningstaske med en ny, der opfylder alle dine kriterier.

Træningstasker og praktiske tasker

Når du skal have fat i en ny taske til sport, weekendture eller rejser er det vigtigt at tage udgangspunkt i dine behov og vaner. Måske ved du, at du har svært ved at holde orden i din sportstaske? Så er det helt oplagt at gå efter en taske med rumdelere eller forskellige rum, så du nemt kan danne dig et overblik over tøj, sko og udstyr. Hvis du er typen, der aldrig pakker let, kan det på samme måde være en god ide at vælge en sportstaske eller weekendtaske med masser af plads.

Nedenfor har vi samlet et overblik over hvilke varianter af taske du kan finde lige her på siden. Måske har vi netop den taske, du står og mangler?

 • Sportstasker – vi tilbyder selvfølgelig et bredt udvalg af sportstasker

 • Rejsetasker med hjul

 •  Rygsække

 •  Toilettasker

 • Bæltetasker

 • Weekendtasker

 • Gymnastiktasker

 • Skotasker

 • Computertasker

 • Vandspande til fodbold

Vælg en god skotaske til de beskidte sportssko

Alle der dyrker sport på land, kender nok til sure eller beskidte sportssko, der kan forurene hele sportstasken. Det gælder altså både håndboldspilleren, løberen, cykelrytteren og mange andre atleter, der har sko på, når de er i aktion. Hos Lagersport er vi dog enige om, at sportstasken ikke nødvendigvis behøver at være opholdssted for sure løbesko eller fodboldstøvler. Her på siden tilbyder vi nemlig skotasker, der er beregnet til at rumme sportssko. 

Vælg blandt andet mellem lækre skotasker fra mærker som Adidas og Craft eller vælg en gymnastiktaske, der også kan rumme dine sportssko. Du finder desuden også sportstasker med separate skorum, der gør det nemt at holde dine sko adskilt fra dit tøj og udstyr.

Køb sportstasker hos Lagersport

Hos Lagersport tilbyder vi et bredt udvalg af fede sportstasker og andre praktiske tasker. Find den helt rette taske lige nu og bestil med det samme hos Lagersport. Vi ser frem til at tage imod din bestilling, og vi håber du bliver glad for din nye taske.