Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badeshorts

Sorter faldende

1 til 20 af 31

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

1 til 20 af 31

  1. 1
  2. 2

Er du på vej på ferie, eller holder du bare af at svømme i ny og næ? Uanset tilfældet har vi moderigtige badeshorts til dig. I vores store sortiment finder du både shorts i en klassisk stil, men også shorts i mange farver og flotte mønstre - der er med garanti også et par badeshorts, der falder i din smag. Hold din klassiske stil eller spring ud i farverne med et par af vores badeshorts her på siden.

Badeshorts til dig, mig og alle

Hvad end du er stor eller lille, har vi de rette badeshorts til dig. Vi har nemlig både badebukser til mænd og børn. Det kan være, du er på udkig efter et par matchende badeshort til dig og sønnike? Eller måske har din søn nået en alder, hvor han i hvert fald ikke skal gå klædt i det samme som sin far. Frygt ej - vores store udvalg gør heldigvis begge dele muligt. 

Hos os finder du badeshorts i kendte kvalitetsmærker som H2O, Speedo og Arena til uhørt lave priser og med hurtig levering. Bliv klar til sommeren og badeferien med et par badebukser fra Lagersport.dk - så er du klædt på til at kunne nyde ferien fuldt ud. 

Vælg de rigtige badebukser 

Selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du trygt handle badeshorts hos os. Det er dog altid en god idé at være opmærksom på følgende, når du køber badebukser:

  • Åndbarhed

  • Mobilitet

  • Holdbarhed

Og så selvfølgelig en hurtigtørrende effekt. Heldigvis opfylder alle vores badeshorts ovenstående tjekliste, så du roligt kan shoppe løs, når du køber badebukser hos os. 

Er du i stedet på udkig efter badebukser til din svømmetræning? Så vil vi anbefale dig at kigge vores udvalg af badetights. De sikrer dig en bedre præstation og en mere stømlinet bevægelse i vandet, når du svømmer af sted i svømmehallens bassin sammenlignet med et par almindelige badeshorts. 

Hvad end du er på vej på en solrig badeferie eller skal til at slå rekorder i 100-meters butterfly, så kan du garanteret finde de rette badebukser her hos Lagersport.dk.

Køb badetøj hos Lagersport.dk 

Vidste du, at vi sælger meget andet end bare badeshorts til mænd? Faktisk kan du købe badetøj til hele familien hos os. Se fx vores store udvalg af badedragter til både kvinder og børn. Så kan I bestille det hele samlet ét sted.

Hvis du bare selv finder ferien, så sørger for vi resten. Du kan nemlig også shoppe badehåndklæder og andet svømmeudstyr hos Lagersport.dk. Hvad venter du på? Bestil alt du skal bruge til badeferien lige her hos os - så er du et skridt tættere på en pakket kuffert og en skøn ferie i solens varme stråler.