Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Badetøj

Sorter faldende

1 til 20 af 72

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Sorter faldende

1 til 20 af 72

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Badetøj for hele familien

Er jagten gået ind på at finde nyt badetøj? Hvad end du er på jagt efter badetøj til dig selv, til dine børn eller hele familien, så finder du det hele her hos Lagersport. På vores hjemmeside finder du et skønt udvalg af badetøj til både børn, herrer og damer i alle aldre, som frembringer en stor lyst til en tur i vandet. 

Når der skal shoppes nyt badetøj, er der flere faktorer, der kan spille ind. Måske du er på jagt efter en badedragt, der skal bruges i svømmehallen? Det kan også være, du leder efter det perfekte par badeshorts til manden? Uanset hvad du leder efter, så forhandler vi her hos Lagersport.dk badetøj fra flere forskellige mærker.

Hvad end du måtte have af ønsker for dit næste sæt badetøj, så håber vi, at du her hos Lagersport.dk kan finde lige præcis den type badetøj, du mangler. Du finder et udvalg af badetøj fra mærker såsom: 

 • Speedo 

 • H2O 

 • Arena

Hos Lagersport.dk gør vi os umage med at holde os opdaterede på tidens trends og tendenser, og vi opdaterer derfor løbende vores webshop med nye varer, så du altid kan følge med på sæsonens nyheder og mærker. 

Badetøj til alle aldre her

Måske I snart skal holde ferie? Måske I blot nyder at tage i svømmehallen alle sammen? Om det er af den ene eller den årsag, at I alle trænger til en opgradering eller udskiftning af jeres badetøj, så finder I badetøj til hele familien lige her. 

I kan allerede nu udforske vores herlige udvalg af praktisk, flot og holdbart badetøj, så I alle er helt klar til at tage på ferie eller i svømmehallen - eller måske noget helt tredje. Med alle vores skønne, populære brands, kan I være sikre på, at I får nyt badetøj fremstillet i rigtig god kvalitet, der holder mere end en sæson.

Meget af det badetøj du finder på vores hjemmeside er fremstillet i et hurtigttørrende materiale, som gør det bekvemt at have badetøjet på i flere timer af gangen. Med et sæt badetøj eller en badedragt fremstillet i nylon og elastan kan du være sikker på, at dit nye badetøj giver dig optimal bevægelsesfrihed. 

Badetøj til kvinder og piger

Hvad end du er mest til en bikini eller en badedragt, så kan du som kvinde finde lidt af hvert her hos Lagersport.dk. Vi forhandler desuden også et udvalg af både bikini og badedragt til piger, så de også kan finde lige den slags badetøj, de kan lide. 

Størstedelen af vores badedragter er designet til at sidde strømlinet på kroppen, så du får en faconsyet badedragt, der sidder lige præcis, som den skal. Udover at vi er stærke forhandlere af badetøj, så finder du hos Lagersport.dk også forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, som er uundværligt, når der står svømning eller ferie på programmet. 

Når du udforsker vores udvalg af badetøj her på hjemmesiden, vil du opleve, at vores udvalg af brands er meget koncentreret. Det er meget bevidst, da vi hos Lagersport.dk kun ønsker at tilbyde dig badetøj i fremragende kvalitet fremstillet af slidstærke materialer, som du kan bruge igen og igen. 

Badetøj til far og søn

Vi kan selvfølgelig heller ikke komme udenom, at mændene også skal forsynes med nyt badetøj ind i mellem. Derfor har vi hos Lagersport.dk naturligvis gjort vores bedste for at finde et udvalg, som falder i god smag hos herrerne, så alle kan få nyt badetøj. 

Du finder her på hjemmesiden også et udvalg af badetøj til de mindre drenge, så de også er udstyret til at hoppe i vandet. Når det kommer til badetøj til børn, så betyder det meget, at badetøjet også er praktisk og beskyttende. Derfor finder du blandt andet også badetøj til børn med solbeskyttelse i. 

Hvis du har yngre børn, der stadig skal lære at omgås sikkert i vandet, så har vi naturligvis også udstyr hertil. Hos Lagersport.dk kommer sikkerheden først, og derfor er vi stolte af også at forhandle forskelligt svømmeudstyr til både børn og voksne, så alle kan svømme sikkert i vandet.  

Mere sportsudstyr til gode priser 

Her hos Lagersport.dk elsker vi, når man kan shoppe sportsudstyr og sportstøj til gode, fordelagtige priser. Alene af den årsag har vi valgt at dedikere en hel side på vores hjemmeside udelukkende til vores sport outlet, hvor der er mange penge at spare. 

I vores sport outlet finder du naturligvis også badetøj, men du finder også andre gode tilbud, hvis blot du holder godt øje på vores hjemmeside. Vores sport outlet bærer præg af samme høje kvalitet som resten af vores hjemmeside, og dette er noget, vi går meget op i.

Følger du linket her, kommer du direkte til vores sport outlet med gode priser på badetøj og svømmetilbehør. Det kan være værd at tjekke vores outlet ud, da der oftest er store rabatter at spare.  

Levering af dit næste køb

Vi bestræber os på at afsende din ordre så hurtigt som muligt, og vi gør vores allerbedste for, at din pakke lander hos dig inden for kort tid. Derfor har vi gjort det nemt for dig, og du kan på vores hjemmeside finde al information om leveringspriser og leveringstid på din ordre. 

Skulle der opstå spørgsmål undervejs, og har du noget, du gerne vil have svar på, så kan du altid kontakte vores kundesupport, som sidder klar til at besvare dine spørgsmål - store såvel som små. 

Du kan på vores hjemmeside finde svar på de mest stillede spørgsmål såsom vores returneringspolitik. Hvis dit spørgsmål ikke allerede er besvaret, så må du ikke endelig ikke tøve med at række ud til os.