Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Træningstilbehør

Sorter faldende

1 til 20 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter faldende

1 til 20 af 60

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Er du på udkig efter træningstilbehør til din tid på håndboldbanen, så find det du søger her hos os. Enhver seriøs sportsudøver ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr og tilbehør i orden, når du skal præstere. Tøjet skal være funktionelt og komfortabel samtidig med, at det skal være luftigt og åndbart. Skoene skal være skabt til formålet, bolden skal ligge solidt i dine hænder, og så videre. Det kan også være, at det ikke er dig, der skal spille på banen, men at du til gengæld er træneren, der får tingene til at ske og dermed er på udkig efter træningstilbehør til dit hold. Hvad end dine intentioner er, og uanset årsagen til at du er landet her på siden, så kan du finde et hav af smart træningstilbehør, der er mere eller mindre uundværlige, når det kommer til forskellen imellem at vinde og tabe en vigtig kamp. Giv dig derfor god tid til at gennemgå vores udvalg her på siden. Måske opdager du træningstilbehør, du slet ikke vidste, du manglede.

Bliv kampklar med træningstilbehør til håndbold

Hos Lagersport er vi vilde med sport, og ikke nok med det, så er vi også eksperter på området. Vi ved, hvad der er vigtigt, når du går op i din sport, og derfor har vi samlet de allerbedste mærker og produkter inden for sportsverdenen. Her på siden kan du derfor vælge en masse træningsudstyr, der vil gøre tiden på håndboldbanen ikke kun nemmere, men også meget sjovere og bedre. For at kunne holde godt fast i bolden, så er det nødvendigt med harpiks – og netop harpiks har vi et stort udvalg af lige her. Ud over harpiks kan du også finde boldpumper, for med en flad håndbold kommer du ikke ret langt. Derfor er det altid rart at have en boldpumpe i nærheden, hvad end det gælder træning eller kamp. Du kan også finde diverse udstyr til at lave en spændende og udfordrende træning. Vi har fx forskellige kegler, agilitystiger mm. til at lave forhindringer og koordinationstræning.

Find alt til håndbold her

Når det kommer til håndbold og andre sportsgrene generelt, så gælder det om at være udstyret med det bedste tilbehør, så du får de bedste forudsætninger for hele tiden at blive bedre, og dermed også for at vinde den næste kamp. Hos os kan du derfor også finde både håndboldtøj, håndboldsko, knæbind og meget andet, og du finder det hele fra nogle af branchens bedste, mest anerkendte og populære brands – og så endda ofte til ekstra nedsatte priser. Så bliver det ikke meget bedre. Køb derfor alt det du mangler til dine håndboldambitioner, så sørger vi for at levere det til dig i løbet af kun 1-3 hverdage. Vi tilbyder fragt med GLS fra kun 39 kr., men handler du for mere end 500 kr., så betaler vi fragten for dig.