Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Håndvægte

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Er du ikke rigtig fan af fitnesscentre, og gider du ikke være afhængig af diverse åbningstider, så kan det være, det er på tide at investere i nogle håndvægte til hjemmet. Med et par gode håndvægte her fra siden, kan du komme i god form hjemme fra stuegulvet, helt uden at være afhængig af andet eller andre. Fysisk aktivitet og gode træningsvaner er en vigtig del af din sundhed, og derfor bør du ikke springe over, hvor gærdet er lavest. Dog er det et faktum, at når regnen siler ned og mørket og kulden trænger sig på, kan det være svært at hive sig selv afsted til træning. Med håndvægte til hjemmetræning behøver du ikke engang forlade hjemmet, og du kan endda træne samtidig med, at du ser et afsnit af din yndlingsserie i fjernsynet.

Med et par håndvægte fra Lagersport kan du træne lige der, hvor du vil, og hvornår du vil. Her er flere forskellige typer håndvægte med forskellige vægte, du kan blandt andet få håndvægte med velcro og forskellige håndgrips. Kast dig derfor over udvalget i dag og find de håndvægte, der vil optimere din træning.

Brug håndvægte til at tone kroppen

Hvis du er glad for styrketræning, og du godt kunne tænke dig at tone kroppen lidt, så finder du masser til formålet lige her. Vi har forskellige sæt med håndvægte i forskellige kilo. Vælg 2 kg-håndvægt, hvis du er nybegynder, eller gå med 8 eller 20 kg, hvis du er rutineret og gerne vil bygge muskler. Dog er det vigtigt, at du ikke starter for hårdt ud, da det kan ende med skader eller overbelastning af muskler og led. Hos Lagersport kan du også finde kettlebells og diverse træningselastikker til hjemmetræning. Kettlebells er ligesom håndvægte et fantastisk træningsredskab, der giver dig mange forskellige muligheder.

Der er altså mange fordele ved at købe håndvægte her fra siden. Først og fremmest skal du ikke ud ad døren for at træne, og det kræver kun meget lidt plads derhjemme. Derudover kan du træne både styrke og konditionstræning alt efter, hvad du laver med håndvægtene. Du kan træne stort set hele kroppen med blot to vægte og/eller en kettlebell, og når du er kommet godt i gang, kan du med tiden nemt øge vægten ved at købe nye vægte.

Køb billige håndvægte her

Kom i god form derhjemme med et par gode håndvægte her fra siden. Vi sørger altid for nogle gode priser, så du nemt kan øge vægten uden at føle dig ruineret, hver gang du skal have nye håndvægte. Produkterne her på siden finder du fra store brands som Carite og Endurance, og der er din garanti for en god kvalitet. Køber du i dag, så sørger vi for levering i løbet af få hverdage, og vi tilbyder ovenikøbet fri fragt, når du handler for mere end 500 kr.

Med et par håndvægte fra Lagersport.dk kan du træne lige der hvor du vil og hvornår du vil. Så hvis du gerne vil undgå at skulle i fitnesscenteret, kan det undgå det med et par gode håndvægte her fra Lagersport.dk. Her er flere forskellige typer håndvægte med forskellige vægte, du kan blandt andet få håndvægte med velcro og forskellige hand grips. Priserne på de håndvægte du ser her, er meget fornuftige, så et par håndvægte kan helt sikkert være et rigtig godt køb. Håndvægtene er rigtig solide og af høj kvalitet, og Lagersport.dk forhandler eksempelvis håndvægte fra Carite. Se hele udvalget af håndvægte på denne side.