Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

EM i fodbold 2021

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)

Danmark fik en vaskeægte gyserafslutning på VM i fodbold 2018, da de endte i straffesparkskonkurrence mod Kroatien i 8.delsfinalen. Mange danskere fulgte også med hjemme i stuerne, fra storskærmene rundt omkring i landet eller fra tribunen i Rusland. Måske var du endda klædt i rød-hvide farver til Danmarks kampe. Hvis du ikke var, men gerne vil have chancen for at trække i de rød-hvide farver en anden gang, så har du i hvert fald stadig mulighed for at købe din VM i fodbold 2018 uniform.

Find din VM-uniform

Kan du slet ikke få nok af fodboldlandsholdet og de rød-hvide farver? Hos Lagersport har vi et fint sortiment af landsholdtøj og DBU fan-tøj fra Hummels fankollektion. Du kan med fordel vælge et komplet Hummel Fan træningssæt, der består af både træningsjakke, træningsbukser og en bomulds T-shirt. Med det komplette træningssæt fra Hummels fankollektion kan du stå skarpt hver evig eneste gang, det danske landshold er i aktion. Træningsdragten viser på fineste vis de danske farver frem, mens DBU-logoet og Hummellogoet pryder tøjet fortil. Derudover løber Hummels karakteristiske vinkelbånd ned langs arme og ben.

Hvis du ikke er helt klar på at gå all-in på Danmark uniformen, kan du også vælge at købe Hummels Fan T-shirt i bomuld for sig selv. På den måde kan du stadig vise din støtte til det danske landshold på fornemste vis. Fan T-shirten fra Hummel har ligesom træningssættet både DBU- og Hummellogo fortil, mens Hummels vinkelbånd også løber ned langs armene. Derudover har T-shirten tal på ryggen. Er du mere interesseret i en T-shirt, du samtidigt også kan bruge, når du selv dyrker sport? Så anbefaler vi, at du vælger Danmarks fodbold landsholdstrøje, der blev brugt under VM i fodbold 2018. Landsholdstrøjen er ligesom fantøjet fra Hummel og har derfor både hummel- og DBU-logo fortil. Derudover er landsholdstrøjen lavet i materialer med fantastisk åndbarhed og komfort, så du får den bedst mulige bevægelsesfrihed, når du har trøjen på.

Sæt gang i fodboldfesten

Her på siden har du også mulighed for at købe kompressorhorn, så du for alvor kan sætte gang i fodboldfesten. Et kompressorhorn giver masser af lyd, så du kan indtage stadionet i bedste stil. Derudover tilbyder vi også Hoptimister, der er klædt som Danmark-supporter. På den måde kan du også skabe god stemning i stuen, hvis du ser landskampen hjemmefra.

Køb merchandise fra VM i fodbold 2018

Hos Lagersport hjælper vi dig til at blive helt klar, når du skal støtte det danske fodboldlandshold. Vi tilbyder derfor rød-hvidt fan-tøj, så ingen er i tvivl om, at du hepper på de danske spillere. Kan du slet ikke få nok af fodbold, så tilbyder vi også alt i fodboldtøj og fodboldudstyr til dig, der også selv er aktiv på fodboldbanen - uanset om du er mand, kvinde eller barn. Når du bestiller din Danmark uniform hos Lagersport.dk, afsender vi din ordre i løbet af en til tre dage. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.