Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Asics nimbus

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Asics Nimbus

Er du på jagt efter et par klassiske, stabile og holdbare løbesko? Så er du kommet til det helt rette sted. Asics Nimbus er en løbesko med masser af support og støtte til dine fødder, som sikrer, at du kan løbe med høj komfort. Nimbus løbeskoen fra Asics er oplagt til dig, der elsker at løbe. 

Hvad end du løbere lange ture eller kortere ture, så er Asics Nimbus er genial løbesko. Asics er specialister i at producere holdbare løbesko, der passer til enhver løbestil. Hvis du ønsker at vide mere om Asics Nimbus, så får du her en håndfuld gode grunde til at overveje Asics Nimbus som din næste løbesko: 

  • Skoen passer til en neutral løbestil

  • Asics er kendt for at producere løbesko af høj kvalitet

  • Asics Nimbus er slidstærk og komfortabel 

  • Løbeskoen tilpasser sig efter din fod 

  • Den har et dynamisk afsæt og dæmper stød

Der er altså ingen tvivl om, at Asics Nimbus er en super løbesko til dig, der nyder at komme ud og bevæge sig. Med en løbesko som Nimbus fra Asics er du altså sikret, at du kan nedlægge kilometer efter kilometer i et par løbesko, der støtter fødder og ankler hele vejen. 

Det helt rette udstyr  

Løbeskoen er altafgørende for, hvad udfaldet af dine løbeture bliver. Uanset om du løber korte eller lange distancer, så kan du stole på, at Nimbus følger dig hele vejen hjem. Hos Lagersport er vi stolte af både at forhandle Asics Nimbus til både mænd og kvinder i flere forskellige farver. 

Ud over vi hos Lagersport forhandler Asics Nimbus og andre typer af løbesko i højeste kvalitet, så finder du her på siden også et bredt udvalg af alt, du skal bruge til dine løbeture. Vi er stolte af både at forhandle løbeudstyr såvel som et varieret sortiment af lækkert løbetøj til alt slags løb.  


Asics Nimbus er til dig, der elsker at løbe

Asics er kendt for at være gode til at optimere, udvikle og forbedre deres løbesko. Det japanske mærke står blandt andet også for Asics Kayano, som er en populær model til løb såvel som til hverdagsbrug. Det er derfor ikke helt uden grund, at Asics Nimbus har vundet en plads i mange løberes hjem. 

Selvom det typisk kan være små justeringer, der gør, at Asics Nimbus kommer i en ny, forbedret version, så er det ikke ligegyldige justeringer - tværtimod. Med de små optimeringer sikrer Asics dig, at du kommer godt afsted, når du skal ud på din løbetur. Det er nemlig de små forbedringer, der gør hele forskellen for din løbeoplevelse. 

Hurtig levering på din bestilling

Vi bestræber os på at levere dine varer så hurtigt som muligt, så du kan komme i gang med at bruge dine nye Asics Nimbus løbesko i en fart. Vi tilbyder forskellige typer af levering, så du kan vælge den type levering, der passer bedst ind i din hverdag. 

Skulle dine bestilte varer mod forvente ikke passe er størrelsen forkert, så er vi naturligvis også behjælpelige med at ombytte eller returnere din(e) vare(r). Vi har derfor samlet al information om vores returneringspolitik lige her, så du nemt og overskueligt kan blive klogere på, hvordan du sender din bestilling retur.